Serdar Ortaç’tan Açıklamalar

Serdar Ortaç'tan Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir You Tube programında çok açık konuştu. Uzun zaman medyadan uzak durmayı tercih eden Ortaç, hayattaki en büyük pişmanlığını dile getirdi. Serdar Ortaç; eski eşi Chole ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Editor: Haber Editörü
08 Eylül 2020 - 19:28

İlk Duyduğunda Şok Geçirdi
Uzun zamandır zor bir hastalık ile mücadele veren Serdar Ortaç, o dönemlerin çok zorlayıcı olduğunu ve ilk duyduğunda şok geçirdiğini ifade etti. MS hastalığının onu çok yorduğunu ve sahnelerden uzaklaştırdığını belirten ünlü şarkıcı, artık hastalıkla yaşamayı öğrenerek ona alıştığını ifade etti.

Adeta İçini Döktü
Gökhan Çınar’ın sunmuş olduğu ‘Katarsis’ adlı programa katılan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, adeta içini döktü. Duyguları artık eskisi gibi yoğun yaşamadığını belirten Ortaç, maneviyatının artık yok olduğunu söyledi.
İnsanların duygulandığı olaylara artık hissiz yaklaştığını da ekleyen Ortaç, ‘çok üzüldüğüm zaman içime atarım. Belki de bu hastalık bu yüzden ortaya çıktı.’ Dedi.

Ortaç’ın Hayatının Pişmanlığı
Programda sorulan sorulara cevap veren ünlü şarkıcı, en büyük pişmanlığını kumar oynamak olarak açıkladı. Bir daha doğsa asla kumar oynamayacağını söyleyen Serdar Ortaç, kumarın hayatını çok değiştirdiğini ifade etti.

Bir Daha Aşık Olacağımı Sanmam
Arttık hissiyatının kaybolduğunu söyleyen Ortaç, aşk ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Korku, heyecan, sevgi, umut gibi duyguların üstünü çizdiğini söyleyen Ortaç, ‘artık aşık olacağımı sanmam’ ifadelerini kullandı. Aşk ile ilgili büyük konuşmak istemediğini de belirten Ortaç, ‘kalbim boş’ dedi.