Mesut Özil Fenerbahçe’ye Transfer Mi Oluyor

Mesut Özil Fenerbahçe'ye Transfer Mi Oluyor

Bir süredir adı Fenerbahçe ile anılmaya başlanan dünya çapında ün sahibi olan futbolcu Mesut Özil hakkında transfer iddiası taraftarda heyecan uyandırdı. Gittiği her takımda, takımı üst sıralara taşıyan 31 yaşındaki ünlü futbolcunun Fenerbahçe’ye transfer olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Editor: Haber Editörü
08 Eylül 2020 - 19:27

Acun Ilıcalı Açıklama Yapmıştı
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Mesut Özil ile ilgili bir gün Fenerbahçe’ye geleceğini ifade eden bir açıklama bulunmuştu. Bu açıklama üzerine medyada çığ etkisi yaratan ve yılın transferi olarak anılan Mesut Özil’in Fenerbahçe ile masaya oturması iddiası ortaya çıktı. Transfer ile ilgili yapılan röportaj ise; Bild gazetesinden geldi.

Mesut Özil Transferle İlgili Röportaj Verdi
Almanya’nın Bild gazetesine verdiği röportaj ile Fenerbahçe transferi hakkında konuşan Mesut Özil, Arsenal ile yıllık 12 milyon Euro’luk anlaşmasının olduğunu açıkladı. Kontratının bitmesine 1 yıl olan 31 yaşındaki ünlü futbolcu, anlaşması bitmeden başka bir takıma transfer olmayacağını belirtti.

Diğer Ülkelerden De Teklif Geliyor
Mesut Özil’e transfer teklifleri durmak bilmiyor. Türkiye başta olmak üzere İtalya, Japonya, Katar ve Amerika’dan da teklif alan Özil, transfer olup olmayacağı konusunda net bir karar vermiş değil.

Fenerbahçe’nin yapmış olduğu teklifi reddetmesindeki sebep ise; Fenerbahçe yönetimi tarafından açıklandı. Aldığı cevap karşısında şok yaşayan Fenerbahçe yönetimi, Mesut Özil’e sunulan maaş teklifinin, ünlü futbolcu tarafından düşük bulunması üzerine ret cevabı aldıklarını ifade etti.