Ozan Güven’e

Ozan Güven’e

Geçtiğimiz günlerde, 6 aylık bir birliktelikleri olan Deniz Bulutsuz’a darp uyguladığı iddia edilen Ozan Güven’e bir şok da reklamında oynadığı bankadan geldi. Güven’in reklam yüzü olduğu banka, geçtiğimiz Cuma günü ünlü oyuncunun sinemalarda bulunan bütün afişlerini kaldırttı.

Editor: Haber Editörü
08 Eylül 2020 - 19:25

Banka Şubesinin Önünde Eylem Yapılmıştı
Deniz Bulutsuz’a darp uyguladığı iddia edilen Ozan Güven, bu sebeple yargı karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde reklam yüzü olduğu bankanın İstanbul Kartal şubesi önünde gerçekleştirilen eylem, büyük yankı uyandırmıştı. Yapılan darp ile ilgili eylem yapan bir grup kadın, Güven’i reklamlarda görmek istemediklerini beyan ederek, slogan atmışlardı.

Sosyal Medyada Da Tepki Çığ Gibi Büyüyor
Ozan Güven’in hakkında açılan darp davasının duyulması ve Deniz Bulutsuz’un darp edildikten sonraki fotoğraflarının görülmesi sebebiyle ünlü oyuncuya sosyal medyada da tepki büyüdü. Başta kadınlar olmak üzere yurt ve dünya üzerinde de büyük bir tepki gören Güven’e bir şok da reklam yüzü olduğu bankadan geldi.

Ünlü oyuncunun toplumda yarattığı olumsuz etkiye tepki olarak banka, sinemalarda bulunan reklam afişlerinin kaldırılması kararını aldı. Tüm afişleri kaldırılan Ozan Güven, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayarak sessizliğini korudu. 

Güven’in banka ile yaptığı anlaşma sonucu reklam kampanyasının da iptal edildiği öğrenildi. Darp iddiası ile ilgili dava sürerken, Deniz Bulutsuz’dan da Ozan Güven’den de herhangi bir açıklama yapılmadı. İddianın doğru olup olmadığı ise merak konusu olarak gizliliğini koruyor.